Betaling

Dog By Nature (c/o Elara I/S) modtager betaling med VISA samt øvrige typisk anvendte kreditkort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25 % moms.

Dog By Nature bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Dog By Nature tilstræber at afsende varer samme dag fra ordrer lagt samme dag inden kl. 12.00. Hvis bestillingen foretages senere på dagen eller i weekenden/helligdage, sendes varen så vidt muligt førstkommende hverdag.

Vi leverer dine varer med DAO eller PostNord efter dit valg – enten i en pakkeshop eller med levering til din adresse. Forsendelsesprisen beregnes automatisk, når du har lagt varer i kurven.

Afhentning

Varer kan afhentes på vores adresse efter aftale. Kontakt os for at aftale nærmere.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Dog By Nature vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Dog By Nature
c/o Elara I/S
Skoleholmen 19
2670 Greve

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Ligeledes modtages kun forsendelser, som er sendt direkte til vores adresse og altså ikke til pakkeshops.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal ske her på hjemmesiden. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, som er købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.